Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас Гость!

Мой сайт
Главная » 2014 » Февраль » 17

Кукурудза є дієтичним продуктом, її офіційна назва - маїс, вона має безліч корисних властивостей, і цінується також за те, що здатна зберігати всі свої корисні якості навіть після термічної обробки або консервації, що властиво далеко не всім злаковим культурам.


Один з найпопулярніших продуктів одержуваних з кукурудзи - це кукурудзяна крупа. За способом обробки і розміру крупинок її ділять на види: шліфовану велику - для виробництва пластівців і повітряних зерен і дрібну - для виробництва хрустких паличок. Кукурудзяна шліфована крупа - це подрібнені зашліфовані ядра різної форми, білого і жовтого кольору, що складаються з ендосперму, алейронового шару і насінної оболонки.


Кукурудзяна крупа характеризується великим вмістом вітамінів - групи В, А, Е, і мікроелементів - заліза, кремнію. Її цінність - 325 ккал в 100 г продукту. Незважаючи на високу калорійність харчова цінність і
... Читать дальше »

Просмотров: 97 | Добавил: hissadyshe | Дата: 17.02.2014

Поиск

Календарь

«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Суббота
24.08.2019
04:23


Copyright MyCorp © 2019

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz